KONTAKTA OSS

öppet alla dagar 09:00 - 20:00

Vi är en digital juristbyrå och du kan kontakta en jurist online

Du kan skicka ett meddelande till oss via formuläret nedan
eller ringa oss på 08-81 66 33 för att beställa avtal eller granskning.

BESTÄLL AVTAL /
GRANSKNING

Vi kommer att besvara ditt meddelande och kontakta dig så snart vi kan.

  INFORMATION OM TJÄNSTERNA

  Vi är en digital juristbyrå och hos oss kan du kontakta en jurist online. Vi skriver och granskar avtal till fasta priser.

  Vid beställning av ett nytt avtal gäller de fasta priserna som framgår av prislistan. Om avtalet du söker inte finns med i prislistan, ber vi dig att kontakta oss för att få ett fast pris. 

  Vid beställning av en granskning behöver vi först se avtalet för att göra en bedömningen av arbetets omfattning. När vi har sett avtalet kommer vi att erbjuda dig ett fast pris för arbetet. 

  I våra fasta priser ingår alltid samtal och genomgång med en jurist. Du kommer att få möjlighet att diskutera ärendet med en jurist och ställa frågor.

  Allmänna köpevillkor för webbshop och webbutik

  TIPS

  Vi driver olika gratis juridikskolor!

  I våra sociala medier på LinkedIn och Instagram sammanfattar vi nyheter, svarar på frågor och beskriver juridiska begrepp. På vår hemsida och Instagram postar vi även olika juridiska quiz, där du kan testa dina juridiska kunskaper. 

  Öppet alla dagar 09:00 - 20:00

  08-81 66 33

  STEG 1

  ANLITA OSS

  Beställ ett nytt avtal eller en granskning genom att kontakta oss via formuläret eller ringa oss på 08-81 66 33. När du har berättat om situationen, erbjuder vi dig ett fast pris för hela arbetet. Priset inkluderar samtal och genomgång av avtalet med en jurist. Därefter väljer du om vi ska bli anlitade.

  STEG 2

  Arbetet utförs

  Arbetet startar efter att du har bekräftat att du vill anlita oss. En jurist skriver avtalet och kommer att dela det första utkastet med dig när det är klart. Då kan du läsa igenom avtalet och anteckna eventuella kommentarer, som du och juristen tillsammans går igenom vid en inbokad genomgång.

  STEG 3

  Genomgång

  Vid den inbokade tiden, kommer du och juristen att läsa igenom hela avtalet. Du får även möjlighet att ställa frågor kring avtalet. Om du vill, får din avtalspart också delta. I samband med genomgången kommer ni att diskutera ärendet och genomföra eventuella justeringar i avtalet. Därefter blir arbetet slutfört.