PRIS ALLMÄNNA VILLKOR

Köp ALLMÄNNA VILLKOR till fast pris

PRIS ALLMÄNNA VILLKOR

Hos oss kan du beställa allmänna villkor till fastpris

Vi skriver olika typer av allmänna villkor till företag. Exempelvis allmänna köpevillkor och allmänna användarvillkor. Vårt fast pris för allmänna villkor är 6000 kronor exklusive moms. Dessutom ingår samtal med jurist i priset.

Allt fler företag säljer sina tjänster eller produkter online, ofta genom en webbplats. I de flesta fall behöver företag ha allmänna villkor som reglerar köpet.

I allmänna villkor reglerar man bland annat de generella villkoren som gäller för köpet. Exempelvis betalningsvillkor, leveransvillkor, ångerrätt och andra viktiga villkor.

Det är också vanligt att företag har en mobilapplikation till sina kunder eller användare. Då är det viktigt att ha allmänna användarvillkor som reglerar förhållandet mellan användaren och företaget.

När företag har en webbplats eller mobilapplikation, behandlar och lagrar företaget ofta information om användaren eller besökaren. Då är det viktigt att följa GDPR, som började gälla i maj 2018. Läs mer om GDPR avtal och vad det innebär för dig som företagare.

För att beställa allmänna villkor eller allmänna användarvillkor, ring oss på 08-81 66 33 eller mejla till kontakt@digitalajuristerna.se. Har du några andra frågor eller funderingar om avtal, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi på Digitala Juristerna arbetar enbart med att skriva och granska avtal till främst företag.

Priset nedan anges exkl. moms.

ALLMÄNNA VILLKOR

6000 SEK

Hos oss kan du beställa olika typer av allmänna villkor och allmänna användarvillkor till ett fast pris. Priset är 6000 kr exkl. moms. I det fasta priset för avtalet ingår samtal och genomgång med en jurist via dator och telefon. 

GRANSKNING AV ALLMÄNNA VILLKOR

Vi kan även granska olika typer av allmänna villkor till ett fast pris. Du får ett fast pris efter att vi sett avtalet och gjort en bedömning av arbetet. Exempelvis beror priset på hur omfattande avtalet är och hur mycket som behöver bli justerat m.m. När vi sett avtalet, kan vi ge dig ett fastpris.

FLER AVTAL

Vi skriver och granskar olika typer av avtal till företag och företagare. Exempelvis kan vi skriva och granska allmänna villkor, äktenskapsförord konsultavtal m.m. Du är välkommen att besöka vår prislista och kontakta oss för att beställa andra typer av avtal.