Skriva allmänna villkor

Vill du att en jurist ska skriva era allmänna villkor?

Vi är en digital juristbyrå som arbetar med att skriva och granska allmänna villkor på distans till främst företag. Hos oss kan du beställa allmänna villkor till fast pris.

Innehåll i allmänna villkor

Många företag har idag en hemsida och/eller säljer sina tjänster eller produkter via internet. Dessutom blir mobilapplikationer och webbapplikationer blir allt mer en del av vår vardag. Företag som har en mobilapplikation eller en webbapplikation behöver i de flesta fall allmänna villkor eller allmänna användarvillkor. 

I allmänna villkor reglerar man bland annat de generella villkoren som gäller för köpet eller vid användning av tjänsten. Exempelvis ska det framgå vilka rättigheter företaget har och vilka rättigheter kunden eller användaren har. Detsamma gäller avseende parternas skyldigheter.

Beställa allmänna villkor

Vi på Digitala Juristerna kan hjälpa dig skriva allmänna villkor utifrån företagets unika situation. Vårt fastpris för allmänna villkor är 8000 kr exkl. moms. Vi tycker det är viktigt att våra klienter vet vad arbetet kommer att kosta innan vi bli anlitade och därför har vi alltid fasta priser, både när vi skriver och granskar avtal. I priset ingår alltid samtal & genomgång med jurist samt justeringar och tillägg som kan tillkomma vid genomgången. 

För att vi ska kunna hjälpa dig med att skriva allmänna villkor, vänligen kontakta oss och berätta mer om situationen. Öppettiderna är mellan 09.00-20.00 varje dag och vårt telefonnummer är 08-81 66 33. Du är också välkommen att mejla oss på kontakt@digitalajuristerna.se om du har några frågor eller vill beställa avtal.