Skriva konsultavtal

Är du konsult eller ska du anlita en konsult och behöver skriva ett konsultavtal?

Vi kan hjälpa dig med att skriva ett konsultavtal för 8000 kr exkl. moms. I priset ingår samtal och genomgång med en jurist via dator och telefon. Dessutom ingår eventuella justeringar i samband med genomgången. Du får också möjlighet att diskutera ärendet med juristen och ställa frågor.

Anlita konsult

Det är vanligt att anlita konsulter idag för diverse projekt och det är bra att ha ett skriftligt avtal som reglerar förhållandet, ett så kallat konsultavtal. I ett konsultavtal kan man bland annat reglera ersättning, konsekvens vid avtalsbrott, krav, sekretess och annan information som är relevant för det specifika fallet. 

Ett konsultavtal innehåller även bestämmelser om parternas rättigheter och skyldigheter i förhållande till varandra. Dessutom är det bra att avtala om vad som ska ske i samband med uppdragets slutförande. Exempelvis kan det framgå att konsulten ska vara skyldig att återlämna eller radera allt material denna har tillgång till genom uppdraget. Det är också viktigt att avtala om hur länge konsultuppdraget ska pågå och vilka resultat som är förväntade. Parterna bör även avtala om ersättningen för arbetet och när betalning ska ske.

Beställa konsultavtal till fast pris

Vi på Digitala Juristerna har alltid fasta priser när vi ska skriva och granska avtal. Våra klienter är främst företag. I våra fasta priser ingår alltid samtal och genomgång med jurist samt att du får möjlighet att ställa frågor kring ärendet. Dessutom ingår eventuella justeringar och tillägg som tillkommer vid genomgången. 

Ett konsultavtal kostar 8000 kr exkl. moms. För att beställa avtal, granskning eller om du har några funderingar, vänligen kontakta oss på 08-81 66 33 eller skicka ett meddelande till kontakt@digitalajuristerna.se. Därefter återkommer vi och diskuterar hur vi kan hjälpa dig. 

Det går även bra att göra en beställning genom att skicka ett meddelande till oss via vårt kontaktformulär som du finner via knappen nedan.